Ayuh dapatkan Domain .my pecuma

. Friday, June 20, 2008
  • Agregar a Technorati
  • Agregar a Del.icio.us
  • Agregar a DiggIt!
  • Agregar a Yahoo!
  • Agregar a Google
  • Agregar a Meneame
  • Agregar a Furl
  • Agregar a Reddit
  • Agregar a Magnolia
  • Agregar a Blinklist
  • Agregar a Blogmarks

Cepat dapatkan domain .my percuma sebelum terlambat.. hehehe. Saya dah daftarkan blog ini dengan nama domain duniait.tl.my.

Saya dapat info ni dari blog bro Alang... terima kasih bro..

Beliau ada membuat ulasan tentang domain percuma tersebut.. tuan-tuan boleh lah melayari blog beliau untuk maklumat lanjut.. atau terus ke laman rasmi tersebut.

Oh ya satu yang menariknya anda dah boleh buangkan domain.blogspot.com anda.. hehehe. pelawat tak perasaan yang anda menggunakan blog percuma hahahaha..

Yang tak besh nya kalau pelayar internet taip http://www.domainanda.tl.my ia akan bawa pelayar tersebut ke laman rasmi tersebut ermmm melepaslah trafik.. Biasalah benda free kan tak kan nak bagi semuanya...


laman rasmi | http://tl.my

zaasssh..

2 comments:

Syed said...

Salam. Saya nak tanya sikit camna nak guna tl.my ni.Saya masuk website ni dari Yahoo ada listing duniait.tl.my -kira macam domainlah yer because boleh tersenarai dalam Yahoo? Also apa maksudnya kalau taip www.domainanda.tl.my masuk ke tl.my? Saya kurang arif coz saya dah try dah http://www.duniait.tl.my masuk jer ke blog bro? Harap tolong jelas lagi. Thanks

ezaen said...

memang domain pun bro..cuma ia gunakan konsep redirect.. oh ya pasal http://www.duniait.tl.my..dah ok ada problem masa mula2 tu register aje..